Bibliaprogramok

A régi könyv és a modern eszközök találkoznak

MySword for Android 2.0 RC1

2011. június 21. 15:21 - Csabosz

A mai napon elérhetővé vált a MySword program 2.0-ás verziójának RC változata (Release Candidate). Ez a fájl csak a a program honlapjáról, vagy az alábbi képre kattintva tölthető le. Az Android Marketben majd a végső 2.0-ás verzió jelenik meg frissítésként, valamikor júliusban.

Az új verzió újdonságai:

  1. Letölthetőek immár könyvek, áhítatok, térképek is a program belső letöltőjét használva (nálam még hibás ez, de ezek letölthetők a honlapról is)
  2. Journal és könyv modulok létrehozásának lehetősége (a journalt itt talán naplónak lehetne fordítani)
  3. Kereshetőek most már a szótárak és általános könyvek is (eddig csak a bibliák és a kommentárok voltak azok)
  4. Beágyazott képek megjelenítésének támogatása minden modulban
  5. a továbbiak itt

Itt töltheted le a 2.0 RC1 apk-t:

Készítettem próbaképpen néhány modult a migrációs eszközzel (ami szintén megújult). Ezeket csak a 2.0-ás programmal tudod használni.

  1. Török István - Dogmatika
  2. Bible maps

További hír: írtam a program fejlesztőjének, aki lehetővé tette számomra a program magyarítását. Hamarosan várható, hogy magyarul is tudod majd használni a programot.

További modulokat is készítek majd, ahogy időm engedi. Ha van kedved, kapcsolódj be te is ezek készítésébe. Örülnék egy kis visszajelzésnek: szerinted melyik magyar modul lenne a leginkább hasznos, hogy elérhető legyen mobilon is?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bibliaprogramok.blog.hu/api/trackback/id/tr623002928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása