Bibliaprogramok

A régi könyv és a modern eszközök találkoznak

50 ok, amiért Krisztus meghalt

2011. április 02. 22:40 - Csabosz

A közelgő nagypéntekre való tekintettel elkészítettem a The Wordbe modulként John Piper könyvét, amit az Evangéliumi kiadó adott ki. Nagyon alapos, igei munka. Segít megalapozni magunkban, hogy miért is jött Jézus, és mit is jelent az, hogy ő megváltott minket.

Letöltés: http://www.mediafire.com/?y3cuzth7rpwj3u7

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bibliaprogramok.blog.hu/api/trackback/id/tr832794755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsuzscsina 2011.11.05. 08:43:01

Nekem csak egy kérdésem van, kedves lelkes szkennelők: van engedélyetek erre a tevékenységre? Mert ha csak úgy önszorgalomból csináljátok, az bizony kőkemény lopás...

Csabosz · http://bibliaprogramok.blog.hu 2011.11.05. 19:06:19

@zsuzscsina: Szó sincs szkennelésről. A könyv nyilvános, a linkjét a bejegyzésben elérhetővé is tettem. Pardi Félix, aki annak a honlapnak a gazdája, elmondta nekem, hogy az Evangéliumi kiadó engedélyével tette fel az oldalára ezt és más könyveket. Ezen a blogon csak olyan anyagokat teszek közzé, mint TheWord modult, amelyek az interneten nyilvánosan, mindenki számára hozzáférhető helyen fellelhetők.
süti beállítások módosítása